Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Alpha Sail Makkum – Winterstalling

Alpha Sail Makkum – Winterstalling

Beschrijving

Kleinschalige jachthaven in Makkum die zowel winterstalling, als onderhoud en inbouw verzorgt. 

De jachtservice van Alpha Sail Makkum omvat winterstalling aan wal, maar ook onderhoud en inbouw. Tijd voor een jaarbeurt van de motor? Zij verzorgen het voor je. Maar ook andere diensten zoals het aanbrengen van antifouling, het plaatsen van scheepsverwarming of reparaties en onderhoud aan de romp, het interieur en de motor. 

Friesland verkennen
Alpha Sail Makkum is een rustige jachthaven in Makkum. De locatie is een mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland: zowel het IJsselmeer, de Waddenzee als de Noordzee zijn dichtbij. Bezoek de vele gezellige haven- en vissersdorpen via verschillende vaarroutes. Alpha Sail Makkum verhuurt meerdere zeiljachten, zoals een Bavaria 37 Cruiser en een Tartan 3100.

Voorzieningen jachthaven
In de jachthaven van Alpha Sail Makkum heb je toegang tot water en elektra, kun je gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen en van gratis wifi. Er is dagelijks toezicht. De haven is makkelijk bereikbaar en je parkeert je auto gratis. Je bevindt je op loop- en fietsafstand van het gezellige centrum van Makkum en het strand. Je kunt bijvoorbeeld een van de leenfietsen gebruiken. 

Kenmerken

  • Winterstalling aan wal
  • Onderhoud en inbouw
  • Rustige jachthaven in Makkum
  • Deel:

Locatie