Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Alpha Sail Makkum – Friesland

Alpha Sail Makkum – Friesland

Beschrijving

Beschutte, kleine jachthaven in Marken, direct aan het IJsselmeer en vlakbij de Waddenzee.

Alpha Sail Makkum is een rustige jachthaven in het Friese Makkum. De locatie is een mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland: zowel het IJsselmeer, de Waddenzee als de Noordzee zijn dichtbij. Bezoek de vele gezellige haven- en vissersdorpen via verschillende vaarroutes. 

Voorzieningen jachthaven
In de jachthaven van Alpha Sail Makkum heb je toegang tot water en elektra, kun je gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen en van gratis wifi. Er is dagelijks toezicht. De haven is makkelijk bereikbaar en je parkeert je auto gratis. De haven bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Makkum en het strand, je kunt ook een van de leenfietsen gebruiken.

Jachtverhuur
Ben je op zoek naar een huurjacht voor een zeilvakantie op het IJsselmeer of in de Waddenzee? Alpha Sail Makkum verhuurt een Bavaria 37 Cruiser en een Tartan 3100. Beide zeiljachten beschikken over boegschroef, verwarming en moderne navigatieapparatuur. Ze zijn compleet uitgerust en uitstekend onderhouden. Speciaal voor dagtochten kun je ook een jacht met schipper huren, bijvoorbeeld als kennismaking met de Waddenzee op eigen kiel. 

Jachtservice
De jachtservice van Alpha Sail Makkum omvat winterstalling, onderhoud en inbouw. Tijd voor een jaarbeurt van de motor? Zij verzorgen het voor je. Maar ook andere diensten zoals het aanbrengen van antifouling, het plaatsen van scheepsverwarming of reparaties en onderhoud aan de romp, het interieur en de motor. De jachthaven is dealer van Jacobs LifeSaving reddingsvlotten en zwemvesten, je kunt er ook zeilpakken en reddingsvesten huren. Daarnaast verzorgen ze de winterstalling op de wal.

 

Kenmerken

  • Verhuur van Bavaria 37 Cruiser en een Tartan 3100
  • Dealer van Jacobs LifeSaving reddingsvlotten en zwemvesten
  • Mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland
  • Deel:

Locatie