Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

AluShip – Aluminium Boten

AluShip – Aluminium Boten
AluShip – Aluminium Boten
AluShip – Aluminium Boten
Preview Thumbnail
AluShip – Aluminium Boten
AluShip – Aluminium Boten
AluShip – Aluminium Boten

Beschrijving

Ben je op zoek naar een aluminium boot? In Steenwijk ontwerpt en bouwt AluShip aluminium boten volledig zelf op locatie. 

AluShip is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de bouw van luxere, aluminium, zelflozende boten in de range van ca. 4 tot 7 meter. Je kunt er terecht voor een op maat gemaakte aluminium boot, of het nu een sloep, tender, jacht, werkboot of open boot is. Het zijn degelijke, sterke boten met een mooi design en een sterk frame voor een betaalbare prijs. 

Een aluminium boot geeft maximaal vaarplezier met minimaal onderhoud. Daarnaast is aluminium erg duurzaam en dankzij het hoogwaardige materiaal is roesten en verven voorgoed verleden tijd. Ook zijn alle boten zelflozend waardoor je ook nooit meer hoeft te hozen. 

AluShip is gespecialiseerd in het maken van snelvarende boten. Deze snelvarende boten hebben een uitgekiend onderwaterschip en geringe diepgang. Daarnaast is er de mogelijkheid voor volop motorvermogen, zodat de boot niet alleen mooie prestaties levert, maar ook een zeer laag brandstofverbruik heeft. Snel en duurzaam dus!

AluShip bouwt jouw droom op het water.

Kenmerken

  • Snelvarende boten
  • Elektrisch varende boten
  • Werkboten
  • Deel:

Locatie