Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Clipper Stad Amsterdam – Zeil- en vaarvakanties

Clipper Stad Amsterdam – Zeil- en vaarvakanties

Beschrijving

Voor elke ‘tall ship’ liefhebber is een zeilavontuur met de Rederij Clipper Stad Amsterdam een onvergetelijke ervaring.

Rederij Clipper Stad Amsterdam organiseert elk jaar bijzondere, avontuurlijke zeilreizen en luxe zeilcruises in Europa en in het Caraïbisch gebied. Ga mee als gast met een georganiseerde reis of boek privé een luxe cruise of bedrijfsevenement. 


Over Stad Amsterdam
Op het bovendek van de Clipper Stad Amsterdam waan je je op een historisch schip uit de negentiende eeuw. De Clipper is 76 meter lang en beschikt over 31 zeilen met een totale oppervlakte van 2200 vierkante meter. Verder heeft het schip 14 luxe hutten, een ruime eetzaal (de longroom) voor diners en presentaties en een buitenbar. De hutten hebben een fraaie negentiende eeuwse uitstraling gecombineerd met de luxe van deze tijd. 


Bedrijven
De Clipper Stad Amsterdam is een exclusieve en unieke gelegenheid om je klanten, relaties of werknemers te ontvangen. Denk aan zeildagtochten, bedrijfscruises of bedrijfsevenementen. Dit kan als locatie aan de kade of tijdens een zeiltocht. Ook een meerdaagse zeilcruise behoort tot de mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld met elkaar naar het Caribische gebied, de Middellandse Zee of langs de Noord-Europese kust.


Aan boord van het tall ship zijn alle faciliteiten aanwezig om jouw zakelijke bijeenkomst tot een groot succes te maken: alle moderne audiovisuele middelen zijn voor handen. De relaxte, open sfeer geeft nieuwe energie en leidt tot creativiteit en effectief zakendoen. De kapitein en zijn 30 bemanningsleden heten je van harte welkom. Zij zorgen ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.


Evenementen
Naast zeilcruises voor individuele gasten en diverse zakelijke zeiltrips, bezoekt de rederij elk jaar enkele grote internationale (zeil)evenementen, zoals de Volvo Ocean Race en St. Barths Bucket Regatta.

Kenmerken

  • Voor elke 'tall ship' liefhebber is een zeilavontuur een onvergetelijke ervaring
  • Exclusieve en unieke gelegenheid om je klanten, relaties of werknemers te ontvangen
  • Bezoekt elk jaar Volvo Ocean Race en St. Barths Bucket Regatta
  • Deel:

Locatie