Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Clouds International – Motoren & aandrijving

Clouds International – Motoren & aandrijving

Beschrijving

Bij Clouds International in Lopik koop je motoren en aandrijvingen voor de pleziervaart en voor de professionele markt.

 

Ben je op zoek naar een goede motor of aandrijving voor je boot? Clouds International is importeur en groothandel van scheepsmotoren en aandrijvingen voor schepen met een boven gemiddeld kwaliteitsniveau. Het bedrijf is  gespecialiseerd in het leveren van producten aan de watersport en beroepsvaart.

 

Motoren en aandrijving

Clouds International heeft een groot, divers aanbod aan motoren en aandrijvingen. De motoren, van 7 pk t/m 800pk, hebben merken als BUKH, Alamarin jet en Nanni. Ook voor verschillende manieren van aandrijving van je boot moet je hier zijn. De oplossingen die ze bieden voor de voortstuwing zijn aandrijfsystemen, propellers en elektromotoren voor elektrisch varen. Denk hierbij aan merken als Nanni, Bukh en Marinediesel. Ook koop je er tal van hoogwaardige inbouwdelen voor rond de motor en stabilisatoren voor jachten van 5-80 ton.

 

Technische servicedienst

Clouds International is niet alleen een groothandel, maar het bedrijf heeft ook een technische servicedienst. Deze houdt zich bezig met de technische zaken in en rond jouw boot. Het bedrijf biedt een 24-uurs dienst voor het leveren van de meest voorkomende onderdelen. De werkplaats en servicedienst leveren uitstekende kwaliteit, hun vakmensen ondersteunen je graag met raad en daad.

 

Meer weten? Neem gerust een kijkje op de website.

 

Kenmerken

  • Importeur en groothandel van scheepsmotoren en aandrijvingen voor schepen met een boven gemiddeld kwaliteitsniveau
  • 24-uurs dienst voor het leveren van de meest voorkomende onderdelen
  • Deel:

Locatie