Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Clouds International – Jachtservice & onderhoudswerven

Clouds International – Jachtservice & onderhoudswerven

Beschrijving

Bij Clouds International in Lopik kun je naast motoren en aandrijvingen ook terecht voor een uitstekende, technische servicedienst.

 

Clouds International is importeur en groothandel van scheepsmotoren en aandrijvingen voor schepen met een boven gemiddeld kwaliteitsniveau. Daarnaast biedt het bedrijf een technische servicedienst en een 24-uurs dienst voor het leveren van de meest voorkomende onderdelen. De werkplaats en servicedienst leveren uitstekende kwaliteit, hun vakmensen ondersteunen je graag met raad en daad.

 

Motoren en aandrijving
Ben je op zoek naar een goede motor of aandrijving voor je boot? Cloud International is  gespecialiseerd in het leveren van producten aan de watersport en beroepsvaart. Het bedrijf heeft een groot, divers aanbod aan motoren en aandrijvingen. 

 

De motoren, van 7 pk t/m 800pk, hebben merken als BUKH, Alamarin jet en Nanni. De oplossingen die ze bieden voor de voortstuwing zijn aandrijfsystemen, propellers en elektromotoren voor elektrisch varen. Denk hierbij aan merken als Nanni, Bukh en Marinediesel. Ook koop je er tal van hoogwaardige inbouwdelen voor rond de motor en stabilisatoren voor jachten van 5-80 ton.

 

Meer weten? Neem gerust een kijkje op de website.

 

Kenmerken

  • Uitstekende technische dienst
  • Gespecialiseerd in het leveren van producten aan de watersport en beroepsvaart
  • Deel:

Locatie