Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

De Jachthavengroep – Winterstalling

De Jachthavengroep – Winterstalling

Beschrijving

Met één ligplaats bij de Jachthavengroep heb je toegang tot nog drie andere jachthavens, mogelijkheden tot winterstalling. 

Bij de Jachthavengroep mogen ligplaatshouders met een jaarligplaats gratis en naar keuze in de andere drie zusterhavens liggen. De havens zijn Rotterdam Marina, Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Marina Stellendam. Lig je er een dag, een maand of een jaar? Dat bepaal je in overleg met de havenmeester van de haven(s) naar keuze. Geniet dus optimaal van je vrije tijd op het water. Elk van de vier zusterhavens van de Jachthavengroep bieden mogelijkheden tot winterstalling.

Wissel van vaargebied
Als vaste ligplaatshouder wissel je heel eenvoudig van vaargebied. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Kies je voor natuur, voor oude stadjes of juist voor het strand? Je hebt toegang tot alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en Rotterdam, maar ook tot de natuur en de ruimte van Het IJsselmeer, de Wadden, de Noordzee, de Zeeuwse wateren en de Biesbosch. 

Goede voorzieningen
De missie van de Jachthavengroep is het bieden van ligplaatsen en voorzieningen zoals ze die als watersporter zelf graag willen hebben. Dat betekent dat je naast een ligplaats ook toegang hebt tot service en goede voorzieningen. Allemaal volgens eenduidige afspraken. Daarnaast faciliteren ze diverse watersportactiviteiten en -evenementen. Elke haven is zo een gastvrije en levendige plek waar watersport leuk, gezellig, spannend en ontspannend is.

Kenmerken

  • Toegang tot nog drie andere jachthavens
  • Vier zusterhavens: Rotterdam Marina, Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Marina Stellendam
  • Elk van de vier zusterhavens van de Jachthavengroep bieden mogelijkheden tot winterstalling
  • Deel:

Locatie