Havenhout – Havenvoorzieningen

Havenhout2 600×450
Aanlegsteiger Havenhout
Drijfsteigers Havenhout
Drijvende Terrassen Havenhout
Havenhout Drijvers
Havenhout2 600×450
Aanlegsteiger Havenhout
Drijfsteigers Havenhout
Drijvende Terrassen Havenhout
Havenhout Drijvers

Beschrijving

Specialist in Assendelft voor drijvend maatwerk, zoals aanlegsteigers of drijvende terrassen.

Havenhout Zaanstad is fabrikant van drijvende steigers van duurzaam hardhout voor jachthavens, verenigingen, overheid en particulieren. Je kunt er terecht voor aanlegsteigers, drijvende terrassen, roeisteigers, ecologische eilanden of pontjes, maar ook voor allerlei maatwerk. Ze produceren al hun producten zelf in de werkplaats, al deze producten zijn zeer krachtig, duurzaam en gunstig in prijs.

Ervaring sinds 1976
Het bedrijf is ontstaan aan de westoever van de Zaan, uit een familie met meerdere generaties met kennis van hout en houtconstructies. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze eenvoudig inspelen op jouw specifieke wensen. Het maatwerk dat Havenhout Zaanstad levert, kan van alles zijn: hoeken in (vlot)steigers, leuningen, extra drijfvermogen, terrasboten, bruggen en niet-gangbare vormen, opbouwconstructies.

Drijvende steigers op maat
De constructies van Havenhout Zaanstad zijn op de lange termijn bestand tegen de krachten van het water en het weer. Ze gebruiken FSC-hardhout, een ideaal basismateriaal voor drijvende steigers. Het roest niet, is betaalbaar en zeer sterk. Daarnaast heeft het een lange levensduur en is goed te bewerken. 

Advies in voortraject
De medewerkers van Havenhout Zaanstad denken graag mee over de inrichting en ligging van eventuele drijvende constructies. Ze kunnen je helpen om veelvoorkomende fouten te voorkomen. Dat kan handig zijn bij het indelen van een jachthaven of het uitwerken van een (klein) drijvend gedeelte als onderdeel van een totaalplan. Je kunt ook met ze klankborden over een eigen ontwerp.

Kenmerken

  • Ervaring sinds 1976
  • Drijvende constructies in FSC hardhout
  • Drijvende tuinen en ecologische eilanden
  • Deel:

Locatie