Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

International Nautical Services – Taxaties, keuringen & expertise

International Nautical Services – Taxaties, keuringen & expertise

Beschrijving

Dit familiebedrijf biedt vanuit jarenlange expertise vele services, waaronder aankoopkeuringen en taxaties. 

International Nautical Services is een professioneel familiebedrijf met een passie voor het vak. Rudi Gelper, de oprichter en zaakvoerder, startte het bedrijf meer dan 20 jaar geleden als éénmanszaak. Inmiddels heeft hij een ervaren team opgebouwd dat samen met hem opdrachten en projecten tot een goed einde brengt. Bij elke opdracht staan kwaliteit, onafhankelijk advies en kennis centraal.

Nautische services
Het bedrijf heeft twee locaties: ’s Hertogenbosch en Stabroek (België). Vanuit deze locaties biedt het bedrijf vele services, zoals aankoopkeuringen, taxaties, bouwbegeleiding en consulting voor scheepsbouw. Maar ook conflictbemiddeling in maritieme zaken. Dit doen ze voor zowel zeiljachten, motorschepen als woonboten. Bij hun grondige, technische inspecties en waardebepalingen voorzien ze in een uitgebreide verslaggeving. 

Jachttransport
International Nautical Services verzorgt ook jachttransport over zee en binnenwateren in Europa, inclusief de Middellandse Zee. Ze kunnen je schip bijvoorbeeld naar een haven brengen vanwaar je vakantie start. Tijdens elke fase van het transport controleren ze de kwaliteit en kwantiteit. Daarbij zorgen ze voor een correcte en snelle rapportering. In de maritieme surveywereld is voor hen niets ongekend: graag zetten ze hun jarenlange expertise in voor jouw project.

Kenmerken

  • Vanuit jarenlange expertise vele services, waaronder aankoopkeuringen en taxaties
  • In de maritieme surveywereld is voor hen niets ongekend
  • Twee locaties: ’s Hertogenbosch en Stabroek (België)
  • Deel:

Locatie