Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

De Jachthavengroep – Marina Stellendam

De Jachthavengroep – Marina Stellendam

Beschrijving

Jachthaven Marina Stellendam ligt in Zeeland aan het Haringvliet bij de Haringvlietsluizen. Met één ligplaats toegang tot vier jachthavens.

Omdat Marina Stellendam aan het Haringvliet ligt, direct bij de Goerese zeesluis, is het één van de weinige zee-jachthavens die ons land telt. Dat maakt het een perfecte uitvalsbasis voor Noordzeetochten naar de Belgische en Engelse kust. Maar natuurlijk ook voor het verkennen van de Zeeuwse wateren. De jachthaven heeft ligplaatsen van 8 tot 24 meter voor jaarhuur en passanten. 

Vier zusterhavens
Marina Stellendam is onderdeel van De Jachthavengroep. Dat betekent dat je met één ligplaats toegang hebt tot nog drie andere jachthavens. Bij de Jachthavengroep mogen ligplaatshouders namelijk met een jaarligplaats namelijk gratis en naar keuze in de andere drie zusterhavens liggen. Dit zijn Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik en Rotterdam Marina. Lig je er een dag, een maand of een jaar? Dat bepaal je in overleg met de havenmeester van de haven(s) naar keuze. Geniet dus optimaal van je vrije tijd op het water. 

Wissel van vaargebied
Als vaste ligplaatshouder wissel je heel eenvoudig van vaargebied. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Kies je voor natuur, voor oude stadjes of juist voor het strand? Je hebt toegang tot alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en Rotterdam, maar ook tot de natuur en de ruimte van Het IJsselmeer, de Wadden, de Noordzee, de Zeeuwse wateren en de Biesbosch. 

Goede voorzieningen
De missie van de Jachthavengroep is het bieden van ligplaatsen en voorzieningen zoals ze die als watersporter zelf graag willen hebben. Dat betekent dat je naast een ligplaats ook toegang hebt tot service en goede voorzieningen. Allemaal volgens eenduidige afspraken. Daarnaast faciliteren ze diverse watersportactiviteiten en -evenementen. Elke haven is zo een gastvrije en levendige plek waar watersport leuk, gezellig, spannend en ontspannend is.

 

Kenmerken

  • Ligt in Zeeland aan het Haringvliet bij de Haringvlietsluizen
  • Één van de weinige zee-jachthavens die ons land telt
  • Met één ligplaats toegang hebt tot nog drie andere jachthavens
  • Deel:

Locatie