Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

OceanPeople Yachts – Zeiljachten

OceanPeople Yachts – Zeiljachten

Beschrijving

Bij OceanPeople Yachts vind je jachtbouwers met heel veel zeilervaring. Ze zijn dealer van Ridas Yachts en jachtbouwer van Sentijn. 

 

Paul en Yvonne van OceanPeople Yachts zijn zeilers in hart in nieren. Ze hebben al vele jaren professionele ervaring op tientallen verschillende jachten, onder alle omstandigheden, in de meest uiteenlopende vaargebieden. Het bedrijf is dealer van RIB’s en zeiljachten van Ridas Yacht. Ze zijn alleenvertegenwoordiger voor Nederland en België voor deze stoere, snelle motorboten en dito zeiljachten. 

 

Sentijn 37IQ
De meeste mensen kijken nog een keertje om als er een Sentijn jacht voorbij vaart. En terecht, het zijn schepen om trots op te zijn. In juli 2020 is OceanPeople Yachts gestart met de bouw van een Sentijn 37IQ, een ontwerp van Dick Koopmans. Aangezien beide partijen zoveel ervaring hebben op zeilgebied, is er een zeer goed doordacht zeiljacht ontstaan. Het is een schip met een high end kwaliteit, zonder concessies te doen aan de zeilperformance. Het heeft ook ‘good looks’ en comfort, met een interieur dat je in een 40-voeter verwacht. 

 

Expertise en begeleiding
Je kunt gebruikmaken van de uitgebreide ervaring van OceanPeople Yachts. Zowel voor aankoopbegeleiding, bouwbegeleiding en jachtexpertise kun je er terecht. Het bedrijf put uit 30 jaar ervaring in technische projecten. Hun pluspunt is de grote ervaring in het op eigen kiel transporteren van tientallen verschillende jachten. Hierdoor kunnen ze uitstekend een vergelijk maken van systemen en vaareigenschappen. Zowel bij de (ver)koop als bij de bouw van een jacht

 

Bij Ocean People vind je zeilers in hart en nieren die hun passie voor zeilen en reizen graag met jou delen.

Kenmerken

  • Dealer van Ridas Yachts en jachtbouwer van Sentijn
  • 30 jaar ervaring in technische projecten
  • Jachttransporten op eigen kiel
  • Deel:

Locatie