Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

OceanPeople Deliveries – Jachttransport

OceanPeople Deliveries – Jachttransport

Beschrijving

OceanPeople verzorgt jachttransporten op eigen kiel. Dit doen ze niet alleen binnen Europa, maar ook intercontinentaal. 

 

Zeilers in hart in nieren, dat zijn Paul en Yvonne van OceanPeople. Ze hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd met het wegbrengen en ophalen van tientallen verschillende zeiljachten ter grootte van 26 tot 65 voet. In totaal al meer dan 120.000 zeemijl! De schippers van OceanPeople zijn RYA Yachtmaster en commercial endorsed. Ze onderscheiden zich door hun efficiënte aanpak en de allerbeste service en zorg voor jouw jacht.

 

Avonturen beleven
Naast de transport van jouw jacht kun je bij Ocean People ook terecht voor avontuurlijke zeereizen en praktijk- en theorie trainingen. Sinds Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers in september 2001 met OceanPeople startten, hebben ze vele avonturen beleefd. Samen met hun deelnemers hebben ze de kusten van Zuid-Noorwegen tot Spanje en Portugal, rondom Groot-Brittannië en de Azoren bevaren. Daarnaast zijn ze de uitvinders van Adventure Cruising. 

 

Reizen en vaartochten
Wil je met ze mee op reis? Dat kan! OceanPeople organiseert avontuurlijke zeilreizen en vaartochten met motorschepen. De bestemmingen daarvan variëren elk jaar. Ook de lengte van de reizen is wisselend: van een paar weken tot zelfs een paar maanden. Zo waren de Nordic Round 2022 en de Solent Adventure Cruise 2022 bijvoorbeeld langere zomertochten. Bij elke reis kun je enthousiaste schippers verwachten en een bemanning met een passie voor varen.

 

Training: praktijk en theorie
Een goede voorbereiding scheelt een hoop stress aan boord. Bij OceanPeople kun je daarom kiezen uit een scala aan cursussen, zowel praktijk als theorie. Wat betreft de praktijkcursussen krijg je bijvoorbeeld les op het gebied van (zee-)zeilen en manoeuvreren op hun trainingsschip of op je eigen jacht. Ze leren je de fijne kneepjes van het vak. De theoriecursussen zijn gebaseerd op praktische ervaring. Ze duren één dag en worden gegeven aan kleine groepen op hun locatie in Herkingen Marina.

 

Bij OceanPeople vind je zeilers in hart en nieren die hun passie voor zeilen en reizen graag met jou delen.

Kenmerken

  • Jachttransporten op eigen kiel
  • Zowel binnen Europa als intercontinentaal
  • Organiseert avontuurlijke zeilreizen en vaartochten met motorschepen
  • Deel:

Locatie