OMRU Scheepsramen

  • Kelvinweg 12a, 6101 WZ Echt, Nederland
Top

Beschrijving

De eigenaren van OMRU Scheepsramen Yvo en Peggy de Ruijter uit Maasbracht timmeren al geruime tijd hard aan de weg met hun bedrijf. Productinnovaties vinden in eigen huis plaats en volgen elkaar in snel tempo op. En ook ver buiten Limburg is de kwaliteit van OMRU’s producten en dienstverlening niet onopgemerkt gebleven.

OMRU Scheepsramen levert haar producten inmiddels aan gerenommeerde scheepswerven, jachtbouwers en particuliere booteigenaren in binnen- en buitenland. Maar ook buiten de scheepvaart mag OMRU Scheepsramen regelmatig zijn kwaliteitsstempel drukken op mooie projecten. Zo zijn de producten van OMRU Scheepsramen uitermate geschikt voor toepassing in de automotive branche en carrosseriebouw.

 

Brede range scheepsramen voor de pleziervaart

OMRU Scheepsramen biedt voor elk budget een kwaliteitsoplossing. Onze scheepsramen voor de pleziervaart voldoen aan de strenge kwaliteitsnorm ISO 12216. Ons gevarieerde aanbod aluminium bootramen is opgebouwd rondom drie montagemethoden: inlijmen, montage door middel van klemblokken en montage met tegenlijsten aan de binnenzijde. Deze methoden hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen.

Locatie

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X