Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Poly-Service – Onderhoud & reparatie

Poly-Service – Onderhoud & reparatie

Beschrijving

Poly-Service is al meer dan 50 jaar leverancier van kunstharssystemen met vestigingen in Amsterdam en Nieuwerkerk a/d IJssel.

Poly-Service verkoopt allerlei soorten kunstharsen. Het is een innovatief bedrijf dat steeds weer nieuwe kunstharsen ontwikkelt die veelvuldig worden gebruikt in onder andere de jacht- en carrosseriebouw. 

Groot aanbod kunstharsen
Poly-Service levert epoxy- en polyesterhars, glasmat en glasweefsel, polyurethaanschuim, siliconenrubber en diverse coatings en lijmen. Verder koop je er ook antifouling en poetsmachines.
Je kunt er terecht voor een eenvoudige polyester reparatieset voor je auto, maar bijvoorbeeld ook voor een compleet epoxy bouwpakket voor je zeiljacht. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Online en in de winkel
Poly-Service heeft twee vestigingen: in Amsterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel. Het ruime aanbod aan kunstharsen is daar te koop, je kunt ook online bestellen en je bestelling vervolgens afhalen. Wanneer je niet precies weet hoe je te werk moet gaan of welk product je moet gebruiken, geven de medewerkers van Poly-Service je graag vrijblijvend advies over de beste materialen.

Kenmerken

  • 50 jaar leverancier van kunstharssystemen
  • Vestigingen in Amsterdam en Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Verkoop van allerlei soorten kunstharsen
  • Deel:

Locatie