Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Queens Yacht Design

Queens Yacht Design

Beschrijving

Ontwerpen van innovatieve jachten en kleine, commerciële vaartuigen, veelal met elektrische motor.

Door comfort, veiligheid en duurzaamheid in het ontwerp te integreren, realiseert Queens Yacht Design stijlvolle motorjachten met meerwaarde. Oprichter en jachtontwerper Ronald Hagenaar heeft tientallen jaren ervaring met alle facetten van het ontwerpen van jachten, sloepen en kleine bedrijfsvaartuigen. De ontwerpen zijn stijlvol, duurzaam en innovatief. Daarnaast bevatten ze innovatieve verbeteringen met respect voor traditionele jachtontwerpwaarden.

Duurzaam en comfortabel
De ontworpen motorjachten zijn duurzaam, onder andere door een elektrische hoofdmotor en het gebruik van duurzame materialen. Dat zorgt er ook voor dat je comfortabel in de boten kunt varen: ze zijn stil, er zijn geen trillingen en je hebt geen last van de geur van diesel of uitlaatgassen. 

In de ontwerpen staat ergonomie centraal, evenals de juiste ontwerp- en materiaalkeuzes. Bovendien zijn de ontworpen boten toegankelijk voor een breed publiek, omdat er goed gelet wordt op de kosten. Kortom, Queens Yacht Design ontwerpt waardevolle jachten die hun waarde behouden.

Gericht onderzoek
Het bedrijf besteedt ongeveer 12% van hun middelen aan onderzoek. Het doel daarvan is om met de opgedane kennis tot bruikbare verbeteringen te komen. De praktische verbeteringen die voortkomen uit onderzoek kunnen leiden tot duurzamere producten of productietechnieken, lagere productiekosten, meer comfort, lager energieverbruik en andere voordelen. 

 

Kenmerken

  • Ontwerpen van innovatieve jachten en kleine, commerciële vaartuigen, veelal met elektrische motor
  • Stijlvolle motorjachten met meerwaarde
  • Duurzaam en comfortabel
  • Deel:

Locatie