Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

RKG Haps – Verwarming & airco’s

RKG Haps – Verwarming & airco’s

Beschrijving

Op zoek naar een goede airco voor aan boord? R.K.G. is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van standairco’s voor elke 12 of 24 volt aansluiting.

Op de website van R.K.G. kun je kiezen uit een zeer gevarieerd assortiment van standairco’s. Daarnaast koop je er koelkasten en koelboxen. Deze zijn te gebruiken voor elke 12 of 24 volt aansluiting, dus ook aan boord van jouw boot. R.K.G. is dealer van merken als Viesa, INDELb, Vitrifrigo. Daarnaast zijn ze importeur van ENGEL compressorkoelboxen. Het bedrijf distribueert hun producten zowel in Nederland als België.

Maatwerk
Bij R.K.G. kun je terecht voor advies op maat. Ze hebben ruim 25 jaar ervaring en technische kennis in huis. Daarom denken ze graag mee over de mogelijkheden in je boot. Ze hebben ook oplossingen voor campers, wegenbouwmachines, minigravers en andere voertuigen. 

Reparatie
Een standairco, koelbox of koelkast kan nog wel eens gaan lekken, ook het koelvermogen kan afnemen. R.K.G. heeft een eigen reparatieservice voor alles wat koelt op 12 of 24 volt. Je kunt bij ze terecht voor alle merken, 7 dagen per week. 

De reparaties worden bij hen in huis gedaan. Dit kan snel, omdat ze vrijwel alle officiële onderdelen in huis hebben van vele merken. En mocht het onderdeel onverhoopt toch niet in huis zijn, dan hebben ze goede contacten met de diverse importeurs.

Kenmerken

  • Gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van standairco’s voor elke 12 of 24 volt aansluiting
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Advies op maat
  • Deel:

Locatie