Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

SchipVeiling.nl – Taxaties, keuringen & expertise

SchipVeiling.nl – Taxaties, keuringen & expertise

Beschrijving

Bij SchipVeiling.nl verkoop je je boot via een online veiling, inclusief een passend veilingplan en begeleiding van een gekwalificeerde makelaar. 

SchipVeiling.nl heeft een uniek concept ontwikkeld om jouw boot of schip succesvol te verkopen. Via de website is 85% van de schepen binnen drie maanden tegen het hoogste bod verkocht. De online veiling gebeurt in samenwerking met de beste jachtmakelaars én het grootste veilingplatform van Europa. 

Een passend veilingplan
Wil je jouw schip verkopen? Bij SchipVeiling.nl wordt voor elke boot of schip een passend veilingplan opgesteld, in samenspraak met de begeleidende, gekwalificeerde makelaar. Deze begeleidt je gedurende het gehele veilingtraject en verzorgt de presentatie van je boot. Daarnaast is hij of zij aanspreekpunt voor vragen van potentiële bieders. 

Groot bereik voor jouw boot
Via verschillende marketingkanalen met een groot bereik wordt je boot of schip onder de aandacht gebracht bij alle mogelijke geïnteresseerden. Potentiële bieders worden vervolgens geactiveerd door het lage startbedrag in combinatie met het vaste verkoopmoment. Goed om te weten dat je boot of schip altijd geveild wordt onder gunning door verkoper achteraf. Dat betekent dat je na de veiling zelf bepaalt of je akkoord gaat met de verkoop.

Kenmerken

  • Passend veilingplan
  • Groot bereik voor jouw boot
  • Begeleiding van een gekwalificeerde makelaar
  • Deel:

Locatie