Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

SchipVeiling.nl – Verkoop & bemiddeling

SchipVeiling.nl – Verkoop & bemiddeling

Beschrijving

Wil je jouw boot verkopen? Via SchipVeiling.nl is 85% van de schepen binnen drie maanden tegen het hoogste bod verkocht.

SchipVeiling.nl heeft een uniek concept ontwikkeld om jouw boot of schip succesvol te verkopen. De online veiling gebeurt in samenwerking met de beste jachtmakelaars én het grootste veilingplatform van Europa, BVA Auctions.

Begeleiding tijdens verkoop
Voor elke boot wordt bij SchipVeiling.nl een passend veilingplan opgesteld, in samenspraak met de begeleidende, gekwalificeerde makelaar. Deze begeleidt je gedurende het gehele veilingtraject en verzorgt de presentatie van je boot. Daarnaast is hij of zij aanspreekpunt voor vragen van potentiële bieders. 

Groot bereik voor jouw boot
Via verschillende marketingkanalen met een groot bereik wordt je boot of schip onder de aandacht gebracht bij alle mogelijke geïnteresseerden. Potentiële bieders worden vervolgens geactiveerd door het lage startbedrag in combinatie met het vaste verkoopmoment. Goed om te weten dat je boot of schip altijd geveild wordt onder gunning door verkoper achteraf. Dat betekent dat je na de veiling zelf bepaalt of je akkoord gaat met de verkoop.

 

Kenmerken

  • 85% van de schepen binnen drie maanden tegen het hoogste bod verkocht
  • Begeleiding tijdens verkoop
  • Groot bereik voor jouw boot
  • Deel:

Locatie