Tubber – Verhuurportalen

Tubber – Verhuurportalen

Beschrijving

Verhuur je eigen boot veilig via Tubber: hier verhuren professionele charters hun boot aan gasten. 

Op Tubber.com boeken bezoekers direct online een boot voor hun zeilvakantie. Ze hebben de keuze uit meer dan 16.000 boten, dit zijn zeiljachten, catamarans en luxe jachten. Tubber is actief in binnen- en buitenland, o.a. in Kroatië, Griekenland, Italië, Frankrijk, Spanje en Nederland. Boten worden pas online zichtbaar nadat het team van Tubber ze heeft gecontroleerd. 

Onvergetelijke vaarvakanties
Het team van Tubber bestaat uit fanatieke watersporters die houden van zon, zee en zeilen. Al meer dan 10 jaar organiseren zij onvergetelijke vakanties op het water. Ze kennen de lokale verhuurders persoonlijk en bieden enkel jachten aan van betrouwbare partners. Van je eerste zoektocht tot het einde van je reis staan ze voor je klaar. 

Avontuur op het water
De vrijheid en het avontuur van een vakantie op het water is bij Tubber beschikbaar voor ervaren zeilers, maar de begeleiding van een schipper is ook mogelijk. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om te flottieljezeilen. De experts van Tubber adviseren graag over de vakantie die bij je past. Voor, tijdens en na de zeilvakantie zijn ze 24/7 bereikbaar. Je betaalt je boeking veilig online, inclusief SGR. 

 

Kenmerken

  • Veilig verhuren van je eigen boot via Tubber
  • Direct online een boot te boeken voor de bezoekers hun zeilvakantie
  • Keuze uit meer dan 16.000 boten in binnen- en buitenland
  • Deel: