Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Tubber Flottielje – Zeil – & vaarvakanties

Tubber Flottielje – Zeil – & vaarvakanties

Beschrijving

Flottielje zeilen is een gezellige manier om samen met vrienden of familie één of twee weken een zeilavontuur aan te gaan.

Heb je wel eens aan flottielje zeilen gedacht? Tijdens dit zeilavontuur maak je gemakkelijk nieuwe zeilvrienden en leer je veilig nieuwe vaarwateren kennen. Met een ervaren schipper op het moederjacht zeil je vertrouwd naar de mooiste ankerplaatsen, baaien en havens. 

Varen in een kleine vloot
Flottielje zeilen is ideaal wanneer je je niet druk wilt maken over de haven plekken, het weer en de route. Je zeilt op jouw eigen zeiljacht met familie of vrienden in een kleine vloot van ongeveer tien zeiljachten en ontdekt de mooiste plekjes van Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije of Nederland. Deze manier van vakantie vieren is ook geschikt voor mensen die zelf geen zeilervaring hebben, of die nog niet ervaren genoeg zijn om zelfstandig achter het roer te staan. 

Onvergetelijke vaarvakanties
Het team van Tubber bestaat uit fanatieke watersporters die houden van zon, zee en zeilen. Al meer dan 10 jaar organiseren zij onvergetelijke vakanties op het water. Ze kennen de lokale verhuurders persoonlijk en bieden enkel jachten aan van betrouwbare partners. Van je eerste zoektocht tot het einde van je reis staan ze voor je klaar. 

Kenmerken

  • Vertrouwd zeilen met een ervaren schipper naar de mooiste ankerplaatsen, baaien en havens
  • Ideaal wanneer je je niet druk wilt maken over de haven plekken, het weer en de route
  • Geschikt voor mensen die zelf geen zeilervaring hebben
  • Deel:

Locatie