Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Turfskip Yachtcharter – Bootverhuur Overijssel

Turfskip Yachtcharter – Bootverhuur Overijssel

Beschrijving

Motorjachtverhuur aan het Tjeukemeer: een chartervloot van ongeveer 40 schepen variërend in de lengte van 6 tot 14.85 meter.

Al ruim 45 jaar is motorjachtverhuur de passie van Yachtcharter Turfskip. Je hebt er een ruime keuze uit diverse boten, zowel voor beginners als gevorderden. De boten zijn te huur voor een weekend of midweek, maar ook voor een week tot twee weken. Ze zijn van alle comfort voorzien en voor alle soorten vakantieplezier: van een Royal-Class schip en een Doerak met arrangement tot de dagverhuur van sloepen.

Overijssel en Friesland verkennen
Turfskip ligt in Echtenerbrug, wat het ideale startpunt van je vaarvakantie is. Het bedrijf is gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied ‘de Weerribben’. 

Verken Friesland en Overijssel met uitgebreide toertochten. En ontdek onderweg plaatsen als Kalenberg, Blokzijl en Giethoorn (Venetië van het Noorden).

Vaarbewijs niet verplicht
De huurvloot van Yachtcharter Turfskip bestaat uit ongeveer 40 schepen, variërend in de lengte van 7.80 tot 14.85 meter. Deze boten zijn geschikt van 2 tot 12 personen. Een vaarbewijs is niet verplicht voor de schepen tot 12 meter. Wel moet de schipper meerderjarig (21 jaar) zijn en eventueel over enige vaarervaring beschikken. Is dit niet het geval, dan bieden ze een Schipper Start Hulp. 

 

Kenmerken

  • Motorjachtverhuur aan het Tjeukemeer
  • Chartervloot van ongeveer 40 schepen
  • Cariërend in de lengte van 6 tot 14.85 meter
  • Deel:

Locatie