Turfskip Yachtcharter – Bootverhuur Friesland

Turfskip

Beschrijving

Chartervloot in Echtenerbrug (Friesland) die ongeveer 40 schepen omvat, variërend in de lengte van 6 tot 14.85 meter.

Al ruim 45 jaar is motorjachtverhuur de passie van Yachtcharter Turfskip. Je hebt er een ruime keuze uit diverse boten, zowel voor beginners als gevorderden. De boten zijn te huur voor een weekend of midweek, maar ook voor een week tot twee weken. Ze zijn van alle comfort voorzien en voor alle soorten vakantieplezier: van een Royal-Class schip en een Doerak met arrangement tot de dagverhuur van sloepen.

De huurvloot
De huurvloot van Yachtcharter Turfskip bestaat uit ongeveer 40 schepen, variërend in de lengte van 7.80 tot 14.85 meter. Deze boten zijn geschikt van 2 tot 12 personen. Een vaarbewijs is niet verplicht voor de schepen tot 12 meter. Wel moet de schipper meerderjarig (21 jaar) zijn en eventueel over enige vaarervaring beschikken. Is dit niet het geval, dan bieden ze een Schipper Start Hulp. 

Varen in Friesland
Turfskip ligt in Echtenerbrug, wat het ideale startpunt van je vaarvakantie is. Het bedrijf is gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied ‘de Weerribben’. 

Verken Friesland en Overijssel met uitgebreide toertochten. En ontdek onderweg plaatsen als Kalenberg, Blokzijl en Giethoorn (Venetië van het Noorden).

Kenmerken

  • Chartervloot die ongeveer 40 schepen omvat
  • Variërend in de lengte van 6 tot 14.85 meter
  • Al ruim 45 jaar is motorjachtverhuur de passie van Yachtcharter Turfskip
  • Deel:

Locatie