Informatie voor de watersporter

Vernieuwende start-up in de botenverhuurmarkt Tubbber zoekt investeerders voor kapitaalinjectie

PERSBERICHT
Amsterdam – Sinds de oprichting in 2016 is Tubbber uitgegroeid tot dé Airbnb voor boten, met een aanbod van 12.000 boten en 16.000 gebruikers. Tubbber groeit hard en zoekt met Leapfunder investeerders voor een kapitaalinjectie van 300.000 euro.
Tubbber is geen typische start-up. Het is een label van het succesvolle bedrijf Nationale Watersportbank, dat boten verhuurt op de conventionele manier – met full-service door een eigen reisagent. Met Tubbber biedt oprichter Anne de Vries een transparante (ver)huurmarkt waar mensen in een veilige omgeving afspraken maken en betalingen doen. Via het eigen netwerk van Tubbber krijgen alle boten een kwaliteitscontrole voor ze worden opgenomen in het aanbod. Ook in de support merken klanten dat de mensen achter Tubbber jarenlange ervaring en kennis van zaken hebben.
Vergeleken met de conventionele botenverhuur biedt Tubbber een aantal voordelen. Voor verhuurders zit dat vooral in het veilig verhuren van hun boot tegen lagere kosten. Voor de huurder is de directe, snelle communicatie met de verhuurder prettig. Wat Tubbber onderscheidt van de concurrentie is jarenlange ervaring, de internationale scope én de dekking vanuit verzekeringsmaatschappij Yacht-Pool International. Hierdoor zijn Tubbber huurders en verhuurders in Europa automatisch verzekerd.
De kapitaalinjectie is nodig om de komende drie jaar door te kunnen groeien naar 150.000 leden en het aanbod van boten snel te verhogen. Hiervoor moet Tubbber de software verder ontwikkelen en het boekingsproces nog beter schaalbaar maken.
Anne de Vries is naast oprichter van Tubbber ook eigenaar van de Nationale Watersportbank. De Vries kent de markt door en door en heeft een breed en internationaal netwerk. Ook was hij de drijvende kracht achter de Nationale Vacaturebank. Met Tubbber wil hij de passie voor varen voor iedereen beschikbaar maken. De Vries: ‘Van kano tot megajacht, met Tubbber kan iedereen op elke gewenste lokatie varen!’
Meer informatie www.leapfunder.com/Tubbber en www.tubbber.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht