Informatie voor de watersporter

Verscheidene Naupar-schepen met relatiemarketing arrangementen voor Sail 2015 nu al uitverkocht

PERSBERICHT
naupar_sailLelystad – Inmiddels zijn er al meerdere schepen van NAUPAR voor alle tochten tijdens SAIL Amsterdam 2015 uitverkocht. Dit internationale, nautische evenement is nog maar een kleine zes maanden van ons verwijderd en de beschikbare plaatsen voor de vaartochten gaan snel.
De schepen
De schepen Stedemaeght, Avanti en Welvaart zijn nu al volledig uitverkocht op alle tochten tijdens SAIL Amsterdam. En één ding is zeker: zij zullen niet de laatste zijn. De interesse in SAIL is ook dit jaar duidelijk zichtbaar, alle nog beschikbare plaatsen voor de vaartochten gaan bijzonder hard. Dus wees er snel bij, want vol is vol!
Beschikbaarheid
SAIL Amsterdam meemaken vanaf het water, mooier kan bijna niet! Wilt u ook graag aanwezig zijn bij dit grootse spektakel? Geen paniek, er staan momenteel nog diverse schepen en arrangementen tot uw beschikking.
SAIL Amsterdam
SAIL Amsterdam vindt om de vijf jaar plaats en in de zomer van 2015 staat de 9e editie gepland. Tijdens SAIL Amsterdam liggen indrukwekkende Tall Ships afkomstig uit alle hoeken van de wereld afgemeerd in de Amsterdamse IJhaven en ook zijn er diverse activiteiten op en langs het water te doen. Honderdduizenden belangstellenden zijn te vinden langs de kade, niemand wilt dit spektakel missen!
Meer informatie www.sail-2015.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht