Verschuur Watersport opent op 8 december nieuwe watersportwinkel aan de Oude Rijn in Alphen aan de Rijn

PERSBERICHT
Alphen aan de Rijn – Verschuur Watersport is vanuit Ter Aar naar een grotere, aan de Oude Rijn gelegen locatie in Alphen aan de Rijn verhuisd. Na een explosieve groei was Verschuur Watersport genoodzaakt te verhuizen naar een andere grotere locatie. ‘De locatie in Ter Aar werd veel te klein om al onze sloepen te herbergen. Daarom waren we op zoek naar een groter pand, het liefst direct aan het water. Dat pand hebben wij gevonden op de Gouwestraat 60a in Alphen aan den Rijn.’
Verschuur Watersport is van 800 m2 naar 3000 m2 showroom naar gegaan, waardoor het assortiment nog meer is uitgebreid. Zowel voor boten als voor accessoires. In de nieuwe grote showroom staan vele betaalbare sloepenmerken zoals Corsiva, Stout en Harderwijker sloepen opgesteld. Ook is Verschuur dealer van Master, Sun, Prins consoleboten, Pega trailers en Mercury buitenboordmotoren.
Naast verkoop van nieuwe modellen en onderdelen, verzorgt het watersportbedrijf ook onderhoud en stalling. Ook zijn er vanaf komend voorjaar sloepen te huur.
Feestelijke opening
Om de opening van het nieuwe pand te vieren, organiseert Verschuur Watersport op 8 december een feestelijke dag met hapjes en drankjes. Ook zal de bekende Peter van der Hurk, bekend van Het Zesde Zintuig, ´s middag diverse readings geven.
Natuurlijk wil het team van Verschuur Watersport met trots deze nieuwe locatie aan u tonen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de officiële opening op zaterdag 8 december tussen 14:00 en 16:00 uur.
Meer informatie www.verschuurwatersport.nl