Verschuur Watersport Proefvaart-dagen op zaterdag 16 en zondag 17 maart met Corsiva en Stout sloepen

Persbericht
Alphen aan den Rijn – In navolging van de Hiswa organiseert Verschuur Watersport haar jaarlijkse proefvaartweekend. Alle sloepen van het merk Corsiva en Stout die Verschuur Watersport op de Hiswa ten toon heeft gesteld, liggen 16 en 17 maart in het water om mee proef te varen.
Iedereen is welkom om de Corsiva en Stout sloepen die ze op de Hiswa hebben bekeken te bevaren. ‘We merkten in het verleden dat een aantal klanten niet direct op de Hiswa konden beslissen. Zodoende is het idee van de proefvaartdagen ontstaan. Hierdoor geven we onze potentiële klanten de kans om de vaareigenschappen van onze sloepen zelf te testen. Zo kunnen ze letterlijk zelf ervaren en een keuze maken die bij hun past.’
Peter van der Hurk
Dit jaar worden de proefvaartdagen nog grootser uitgepakt dan andere jaren. Dit omdat Verschuur Watersport is verhuisd naar een nieuwe locatie, direct aan de oude Rijn. Er wordt vanzelfsprekend voor hapjes en drankjes gezorgd. En als extraatje is Peter van der Hurk, bekend van het RTL programma Het Zesde Zintuig, 17 maart uitgenodigd om readings te geven. Hij zal dan (desgewenst) readings geven aan iedereen die vóór 18 maart een boot bij Verschuur Watersport heeft gekocht. Er is ook extra tijd ingepland om vragen van andere bezoekers te beantwoorden.
Het evenement is gratis en een afspraak maken is niet nodig. De proefvaartdagen vinden plaats bij de nieuwe locatie van Verschuur Watersport aan de Gouwestraat 60 a in Alphen aan den Rijn.
Meer informatie www.verschuurwatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X