Vertrek Vendée Globe 2016 zondag 6 november vanaf 08:45 uur live te volgen op Dailymotion, Youtube, Facebook LIVE, en vendeeglobe.org

Les Sables d’Olonne (F) – Wie het vertrek van de 29 deelnemers aan de Vendée Globe 2016 rechtstreeks wil volgen, kan zondag 6 november op een aantal plaatsen terecht. Niet al te laat opstaan, want het meest sfeervolle gedeelte, het vertrek van de steigers in Port-Olona, en via het kanaal uit de haven, vindt al plaats vanaf 8:45 uur.

Nu Live op Nauticlink, Dailymotion, Youtube, Facebook LIVE, en vendeeglobe.org

Deze uitzending duurt tot 11:00 uur. Van 12:30 uur tot 13:30 kan men live de start om 13:00 uur voor de kust van de Franse badplaats bekijken.

foto: Vendée Globe
“Goede vaart. Laat ons dromen!!” foto: Vendée Globe

Er zijn in totaal 33 televisiestations die het evenement live coveren in 147 landen, 190 landen besteden er aandacht aan. Er zullen voor de eigen Vendée Globe-uitzending drie helikopters met camera’s in de lucht zijn, twee camera’s op het water, twee camera’s op de wal, en vijf camara’s aan boord van de deelnemers Meilhat, Ruyant, Josse, Amedeo en Riou.


Op televise en de daarbij behorende sites kan men terecht op TF1/LCI, BFM TV/BFM Sport, I-Télé, Infosport+, L’Equipe. Voor een aantal kan een geografische beperking in verband met rechten gelden

France 3 Pays de Loire, Bretagne en Normandië streamen vanaf 8:50 uur via hun internet-site met een eigen programma van 9:30 uur tot 11:30 uur.

TV Vendée zendt zondag onafgebroken live uit vanaf de haven met veel sfeer impressies van 8:30 uur tot 13:30 uur (Nauticlink, Vendée Globe)

1 Bericht

  • Ben Baars

    6 jaren geleden / 25 november 2016 om 22:23 uur

    Mijn naam is Ben Baars – Gorinchem – Nederland en volg de race dagelijks.
    Ik vind het fantastisch wat die ‘mannen’ doen.

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X