Informatie voor de watersporter

Vertrekkers en zeilers die lange reizen willen maken kunnen op 7 juli het nieuwe zeiljacht Sentijn 37IQ bekijken

PERSBERICHT
Herkingen – De nieuwe Sentijn 37IQ is een unieke boot. Dat kunnen geïnteresseerden zelf vaststellen op de Open Dag in Herkingen Marina op zaterdag 7 juli.
De Sentijn 37IQ is een ontwerp van Dick Koopmans in samenwerking met Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers van OceanPeople. Twee partijen met zoveel ervaring op zeilgebied, dat hieruit een zeer goed doordacht zeiljacht is ontstaan. High end kwaliteit en geen concessies aan zeilperformance. Maar ook ‘good looks’ en comfort, met een interieur dat je in een 40-voeter verwacht. Gebouwd naar maatstaven van Lloyds, van sandwich vinylester met de vacuüm injectie-methode.
Voor lange reizen is er veel bergruimte aan boord, een prettig ruime navigatiehoek en ruime salon. Ruimte wordt ook gecreëerd door het functionele keukeneiland in het midden van de boot. De routering binnen de boot is geoptimaliseerd en u kunt zich veilig en comfortabel bewegen bij werkzaamheden benedendeks.
Het demo-jacht Shaula ligt aan steiger A24. U bent van harte welkom vanaf 10 uur. Proefvaarten zijn er om 13:00 en 15:00 uur. Het advies is te reserveren
Meer informatie op www.sentijn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht