Informatie voor de watersporter

VertrekkersInfo organiseert op zaterdag 19 mei in Amsterdam een gratis middag voor vertrekkers met wereldzeiler Henk de Velde

PERSBERICHT
Amsterdam – VertrekkersInfo biedt iedereen die droomt van een verre reis op eigen kiel de unieke kans om een middag met wereldzeiler Henk de Velde – en elkaar- van gedachten te wisselen en Henk vragen te stellen over alles wat bij (de voorbereidingen van) zo’n reis komt kijken.
Denk bijvoorbeeld aan eten en water aan boord en onderweg, watermakers, werken met SSB, satelliet communicatie, AIS, visa, inklaren, insecten en ongedierte, verveling, navigatie, papieren en digitale kaarten, pilotboeken, zeeziekte, zeegang, passaatwinden, vertrekkersboten en … noem maar op!
Daarnaast biedt deze middag natuurlijk een uitgelezen kans om ook met elkaar van gedachten te wisselen en zo nieuwe ideeën op te doen. Het is sowieso leuk en interessant om mensen te leren kennen die in het zelfde schuitje zitten en die jouw droom begrijpen; je hebt dan ook alle gelegenheid om contacten te leggen en elkaar te inspireren en motiveren.
We organiseren de middag ‘Henk’s Way’; dat houdt in dat je geen “zo moet je het doen” verhaal krijgt, en zeker geen discussies over wat nu ‘goed’ zou zijn en wat niet. Iedereen heeft zijn eigen droom en wil die graag op zijn eigen manier beleven. Of, zoals Henk het veel mooier zei: “iedereen vaart zijn eigen scheepje”. De middag biedt je de kans om te profiteren van Henks enorme ervaring en kennis; met alle verkregen tips, informatie en inspiratie kun je je eigen plan verder uitwerken.
Datum, lokatie en prijs
Zaterdag 19 mei, van 12:00 – 16:00 uur, IJ-kantine, Amsterdam Noord
Deelname is kosteloos, inclusief welkomstdrankje van Henk!
Reserveren (verplicht!) via vertrekkersinfo.nl en hier reserveren (verplicht)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht