Informatie voor de watersporter

Verzekeraar EOC hoofdsponsor van Traditionele Schepen Beurs deze herfst in Den Helder

Persbericht
Meppel – Onderlinge schepenverzekering EOC zal de hoofdsponsor van de Traditionele Schepen Beurs worden en verbindt hiermee haar naam aan de beurs.
De EOC-Traditionele Schepen Beurs is een nieuwe beurs die ernaar streeft een ontmoetingsplek te worden voor iedereen die iets met traditionele schepen te maken heeft. De beurs vindt van 11 november t/m 13 november plaats in Den Helder.
Bestuurslid en directeur Ton van Dongen van EOC Scheepsverzekeringen zegt over de beurs: “De zeilende charter- en passagiersvaart is voor ons een belangrijke groep verzekerden en de beurs in Den Helder is om deze reden een ideale locatie om met onze leden en mogelijk nieuwe leden persoonlijk contact te hebben. We horen altijd graag wat onze leden bezighoudt, zodat we onze diensten eventueel kunnen aanpassen. Wij zijn erg blij de hoofdsponsor van dit evenement te zijn, omdat wij denken dat onze organisaties erg goed bij elkaar passen.”
De hoofdsponsoring geeft de organisatie van de TSB voldoende zekerheid en ruimte om de organisatie van de EERSTE Traditionele Schepen Beurs te vergemakkelijken. De sponsoring zal voor een deel gebruikt worden om de stands van behoudsverenigingen en stichtingen goedkoper te maken zodat zij aanwezig kunnen zijn, het uitbreiden van de bekendheid van het evenement en de de aankleding van het evenement zelf.
Project leider Jet zegt: “Wij willen graag laten zien dat als je in de zeilvaart samen optrekt, je elkaar versterkt en dat je veel van elkaar kunt leren. De samenwerking met de EOC is hier ook een voorbeeld van. Maar ook hoe je bestaande klanten aan je kunt binden en nieuwe kunt werven. Voor jonge en aankomende eigenaren van schepen willen we workshops houden over nieuwe regelgeving, ondernemersplannen, financieringsvormen, en dergelijke. Verder wordt aandacht besteed aan het behoud van schepen. Wij zijn van plan om in de naastgelegen Medemblikkerloods, die op dit moment wordt omgebouwd tot botterwerf, diverse demonstraties te geven. De museumhaven biedt voldoende afmeerfaciliteiten voor de bezoekende schepen.”
Meer informatie www.eoc.nl en www.traditioneleschepenbeurs.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht