Informatie voor de watersporter

Vetus breidt olielijn uit met oliën voor buitenboordmotoren, scheepsvet en teflon spray

PERSBERICHT
vetus_olieSchiedam – VETUS is al jaren dé leverancier van kwaliteitsolie voor scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, hydraulische (stuur)systemen en boegschroefstaartstukken. De VETUS olielijn wordt nu opgefrist met een nieuwe uitstraling en nieuwe producten!
VETUS olie, nu ook beschikbaar voor buitenboordmotoren! Een interessante uitbreiding is een lijn van olie voor buitenboordmotoren bestaande uit staartstukolie en verschillende twee- en viertact motoroliën. Uiteraard met de uiterste zorg geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Deze oliën voldoen aan of overtreffen de eisen van de meeste motorfabrikanten. Universele smeermiddelen voor de watersport, onmisbaar aan boord!
Naast bovengenoemde oliën zijn een tweetal veelgebruikte algemene smeermiddelen in de lijn opgenomen: VETUS Scheepsvet en VETUS Teflon spray.
VETUS scheepsvet is (zee)waterbestendig en beschikt over anti-corrosie eigenschappen. Daarnaast heeft het een goede hechting aan metaal en grote mechanische stabiliteit waardoor het vet zeer geschikt is voor de smering van schroefassen, maar ook voor alle glij- en kogellagers aan boord.
VETUS Teflon spray is een zeer veelzijdig smeermiddel dat wordt gebruikt voor het schoonmaken, smeren en vuil- en corrosievrij houden van katrollen, lieren, rollen, kabels, scharnieren, gereedschappen, kettingen, lagers, elektrische contacten, etc.
De gemakkelijk te gebruiken spray verdrijft vocht, vormt een beschermlaagje op de behandelde oppervlakken en heeft een groot penetratievermogen waardoor alle hoekjes en gaatjes bereikt kunnen worden.
Met deze uitbreidingen is VETUS een totaalaanbieder van smeermiddelen voor de watersport.
Meer informatie www.vetus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht