windverwachting

VETUS Center Korendijk en VETUS Diesel dealer Bonsink bundelen krachten in Zwartsluis

PERSBERICHT
Zwartsluis – Na meer dan 30 jaar succesvol hun bedrijf te hebben geleid, hebben Arend en Jacob Bonsink besloten om Bonsink Aquaservice uit Zwartsluis over te dragen aan hun zonen Willem en Willem-Jan. Beide zonen zijn al geruime tijd actief in de zaak. Naast Bonsink Aquaservice nemen de kersverse eigenaren ook de Zwolse watersportwinkel Korendijk Watersport over.
De firma Korendijk te Zwolle is al decennia lang een begrip in de watersport. Sinds 1964 is het bedrijf al afnemer van VETUS producten en sinds 1993 is het een officieel VETUS Center. Roel en Hanneke Korendijk leveren VETUS artikelen aan zowel consumenten als aan watersportbedrijven en bieden klanten een gedegen kennis, een grote voorraad en een uitstekende service.
Sinds 2003 is Bonsink VETUS Diesel dealer en sinds 2009 is het bedrijf aangemerkt als ‘Premium Service Dealer’.
Bonsink Aquaservice neemt ook de functie over van Korendijk als officieel Vetus Center in de regio. U kunt nu dus zowel als zakelijke of als particuliere klant bij Bonsink in Zwartsluis terecht voor de aanschaf van VETUS boat equipment, VETUS scheepsdieselmotoren, -en spare parts.
Bonsink is tevens gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en refit werk aan elk type boot. De combinatie van deze twee bedrijven is voor de jonge nieuwe eigenaren een sterke basis van waaruit het bedrijf verder uitgebouwd zal gaan worden.
Sinds zaterdag 9 augustus is Korendijk in Zwolle gesloten. Vanaf 11 augustus kunnen zowel zakelijke klanten als consumenten bij de grondig verbouwde winkel van Bonsink in Zwartsluis terecht.
Meer informatie www.aquaservice.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X