Informatie voor de watersporter

VETUS en MAREX op Boot Holland met aanbieding voor nieuwe aluminium bootramen, windschermen en afsluiting kajuitingang

PERSBERICHT
Schiedam – Marex is sinds de oprichting tientallen jaren geleden uitgegroeid tot een begrip in Nederland als het gaat om aluminium ramen op maat.
Door de integratie met VETUS in 2008, is er veel knowhow samengekomen. Dankzij de expertise van Marex en van VETUS is er nu een schitterende vernieuwde en kwalitatief hoogstaande lijn aluminium ramen, windschermen en instap- en vluchtluiken op maat leverbaar. Daarnaast bestaat het ramenprogramma uit een uitgebreide bijpassende lijn patrijspoorten en luiken.Doordat het aanbod van Marex en VETUS goed op elkaar is afgestemd ontstaat er één mooi uniform geheel wat betreft de totale beglazing aan boord.
Digitaal inmeten
Om een goed maatproduct te kunnen leveren is het van groot belang dat er een goede mal of tekening wordt aangeleverd. Dit bepaalt namelijk de uiteindelijke maatvoering van het product. Marex heeft een systeem ontwikkeld waarbij aan boord digitaal wordt ingemeten. Dit geeft een veel nauwkeuriger weergave en er is geen enkel risico dat er een foute maatvoering wordt besteld. Marex kan dit verzorgen voor ramen, maar ook voor een windscherm en kajuitingang. Het uitzagen van complexe windschermmallen behoort hiermee tot de verleden tijd.
Op BOOT Holland, van 10 tot en met 15 februari is het complete aanbod van MAREX en VETUS te zien.  U kunt daar ook gebruik maken van onze speciale actie:   tot 1 juli 2012 komen wij gratis digitaal inmeten en krijgt u een extra korting op onze comfortlijn. Uiteraard worden de ramen geleverd met drie  jaar garantie.
Meer informatie www.vetus.nl en www.marexnl.com
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht