Informatie voor de watersporter

Vetus ondersteunt Business School voor de watersport IVA Driebergen met lesmiddelen

PERSBERICHT
Driebergen, Schiedam – De nautische klas van IVA Driebergen is een half jaar onderweg. De Business School voor de watersport is voortvarend van start gegaan en ook de animo voor cursusjaar 2012 is groot. Een belangrijke leverancier van lesmiddelen is Vetus, het bedrijf dat innovatieve systemen op de markt brengt voor de watersportbranche.
Al vanaf het begin is Vetus betrokken bij de opzet van de opleiding. “In de watersport is Vetus een toonaangevend bedrijf, daarom vinden wij het belangrijk dat IVA-studenten daarmee werken tijdens hun opleiding” aldus Mees van Wijngaarden van Vetus. Het bedrijf stelde een boegschroef, keerkoppeling, schroefas, waterlocks, tanks en diverse verlichtingssystemen als lesmiddelen ter beschikking.
In de opleiding wordt veel aandacht besteed aan management, sales, economie, talen en techniek. “In een commerciële of management functie binnen onze branche is kennis van techniek noodzakelijk” zegt Mees van Wijngaarden. Ook Jan Winters, teamleider van het technisch centrum van IVA Driebergen, onderstreept dat: “bedrijven vragen een basiskennis van techniek en dat is precies wat wij studenten bij dit vak meegeven”.
Ferry Barendregt, adjunct directeur van IVA Driebergen nam de nieuwste Vetus-producten recent in ontvangst. “Al vanaf het begin is Vetus enthousiast over de opleiding. Wij zijn heel blij dat Vetus ons nu met deze producten ondersteunt”.
De nautische studenten brengen vrijdag 10 februari een bezoek aan Boot Holland en zullen op de HISWA Amsterdam Boatshow stage lopen bij de exposanten.
Meer informatie www.iva-driebergen.nl en www.vetus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht