Informatie voor de watersporter

Vetus op HISWA met opzienbarende 'opknapper', nieuwe producten en outlet verkoop van VETUS-bootonderdelen

PERSBERICHT
Schiedam – In de afgelopen maanden heeft VETUS in samenwerking met Rotterdamse studenten Maritieme Techniek een veertig jaar oud bootje (Spurt 25) in haar glorie hersteld. Het bootje was rijp voor de sloop, maar compleet voorzien van nieuwe onderdelen en een nieuwe verflaag is deze oude dame weer helemaal klaar voor het nieuwe vaarseizoen.
Het eindresultaat van deze refit is te bewonderen op de VETUS stand. De studenten die hebben meegewerkt aan dit project zijn ook op de stand aanwezig om alles te vertellen over het de refit van dit prachtige bootje.
Nieuwe producten
Zoals ieder jaar presenteert VETUS een aantal nieuwe producten. Zo is er een demo van de nieuwste afstandsbediening:  de RM&C met App waarmee kinderlijk eenvoudig de boegschroef en of/ ankerlier kan worden bediend. Verder zijn nieuw: de RIMDRIVE:de meest stille boegschroef ooit, het drie-kamer waterlock NLP3: de meest stille waterlock ooit en de nieuwste Maxwell ankerlier: de RC12.
V-Quipment
Naast nieuwe producten, introduceert VETUS ook een nieuwe productlijn: V-Quipment. Deze producten, die iedere booteigenaar nodig heeft, zijn speciaal door VETUS geselecteerd en voldoen daarmee aan de hoge kwaliteitseisen van VETUS en zijn bovenal zeer gunstig geprijsd! Ook op deze producten krijgt u de bekende 3-jaar VETUS garantie. Ondermeer in dit assortiment: prachtige bootstoelen en zwemtrappen.
NIEUW: OUTLET verkoop
Top kwaliteit bootonderdelen voor spectaculaire prijzen. VETUS heeft dit jaar een aparte Outlet verkoop stand (B.32) met een breed assortiment aan onderdelen voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Meer informatie www.vetus.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht