Vier in Eén

1.SloepenShow
Van 3 tot en met 5 juni – het Pinksterweekend – organiseert het Aquaverium in Grou een sloepenshow. Informatie over deelname aan deze sloepententoonstelling rond het fraaie multifunctionele watersportcentrum krijgt u via Folkert Sinnema, 06-53933205 / info@aquaverium.nl.

2.ABNAMRO TWO Veiling
Na de aankondiging in de vorige nieuwsbrief van de veiling van het ABNAMRO TWO olieverfschilderij door Rob van Assen, is er al direct geboden: 520 euro. De veiling loopt tot 30 april, u kunt nog meebieden op het collectors item en op uw manier de veiling van een enerverend slot voorzien.

3.NO Luxury Sailing
Met Skoet.nl kun je varen op de Stêd Sleat. Maar kijk uit: “Ons schip heeft minder luxe dan de andere zeilende passagiersschepen in Nederland. Als u geen weekendje zonder televisie of frituurpan kunt, verwijzen we u graag door naar onze grotere collega’s.” Schip en spirit spreken voor zich. De prijs ook: 300 euro vanuit Lelystad voor een hele dag met maximaal twaalf passagiers op en over het IJsselmeer.

4.Optimistisch Online Gemak
Online verkopen werkt steeds beter als we de gezamenlijke media mogen geloven. Internet zet de wereld alsnog op z’n kop. Het polyethyleen alternatief voor de polyester Optimist Oppi doet hieraan mee. Verkoopt deze zomer via Nauticlink ‘gemak on line’. U bestelt, betaalt 999 euro en krijgt de Oppi-jeugdboot gratis thuis bezorgd, in de haven, op het strand of waar u maar wilt in Nederland. Met uw eigen logo en een kadootje namens Oppi. Online bestellen en afhalen kan ook. Verdient u de voorpret mee