Vinea zeilscholen ontkoppeld van reisorganisatie

SNEEK (NL) – Touroperating en zeilonderricht worden bij Vinea in Sneek ontkoppeld om nieuwe verblijf- en lesconcepten op de markt te kunnen zetten. Eén ervan is Vinea Exclusive.

Jos Snijders-Blok doet de vijf zeilscholen over aan één van zijn Vinea-zeilschoolmanagers, Vincent de Heer. Blok blijft kapitein van de in jeugdvakanties gespecialiseerde reisorganisatie Vinea. De Heer is ook eigenaar van De Heer Yachts in Amsterdam. Deze firma is bekend van snelle jeugdboten als de Laerling en de Brisling die in Friesland worden gebouwd door Zaadnoordijk in Heerenveen (casco) en Sailing Point in Terherne (assemblage).

Roer om
De 60 jaar bestaande zeilscholentak van Vinea Vakanties gaat verder onder de naam Vinea Zeilscholen. Het nieuwe team onder leiding van Vincent de Heer is ambitieus en wil door middel van groei en nieuwe programma’s een toppositie krijgen in de markt. Naast de vijf bestaande Vinea zeilscholen in Friesland komen er in seizoen 2012-2013 twee nieuwe locaties bij en wordt het ‘Vinea Exclusive’ label geïntroduceerd. (FrieslandHolland Nieuws)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X