windverwachting

Vlakbij de Kop van Overijssel biedt Mertrade een veilige en goedkope winterstalling voor boten inclusief onderhoud

PERSBERICHT
Marknesse (Noordoostpolder) – Mertrade, specialist voor het ‘s winters op de kant stallen van motorjachten en zeiljachten, heeft onlangs haar 10.000 m2 grootte winterstallingsterrein opnieuw geasfalteerd. Het stallingsbedrijf met jachtwerf aan de rand van de Kop van Overijssel, vlakbij Vollenhove en Blokzijl is goed bereikbaar over het water.
Het in het Marknesse (aan de rand van de Kop van Overijssel) gevestigde bedrijf, beschikt over kranen tot 50 ton voor een bootlengte tot 24 meter. Het nieuw stallingsterrein met stroomaansluitingen is s’nachts volledig afgesloten. Wie deze winter zijn motorboot of zeilboot bij Mertrade stalt, kan tegelijk gebruikmaken van de mogelijkheden voor alle soorten onderhoud. Verder is de werf als makelaardij gespecialiseerd in de wereldwijde in- en verkoop van commerciële vaartuigen en pleziervaartuigen. Voor deze aktiviteit beschikt het nautisch centrum zelfs over een inpandige verkoophaven
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun boot buiten te stallen. Uiteraard vanwege de lagere prijs, maar ook omdat men de boot steeds beter en gemakkelijker met een zeil of plastic kan beschermen. De prijzen van Mertrade zijn competitief te noemen: € 18.50 per m2 tot 30 ton en € 22,50 m2 tm 50 ton. Service staat bij Mertrade hoog in het vaandel, een meerprijs voor het incidenteel verzetten van de boot kent het stallingsbedrijf bijvoorbeeld niet.
De werf kan assisteren in het onderhoud of werk compleet uit handen nemen. Er gelden vaste prijzen voor een schip spuiten of schilderen, maar ook alleen het winterklaarmaken kan op verzoek tot de werkzaamheden behoren.
Watersportverenigingen genieten groepskortingen. Daarnaast bestaat de regel, dat wie een nieuwe klant aanbrengt, wordt beloond met een korting van 10 procent op zijn eigen stallingskosten.
Meer informatie www.mertrade.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X