Informatie voor de watersporter

Vlissingen Maritiem 2015 van 27 tot en met 30 augustus

Vlissingen – Het laatste weekend van augustus vormt de Vlissingse Dokhaven drie dagen lang het decor voor Vlissingen Maritiem. Zeker een bezoek waard, als u van schepen houdt.

Het programma
– Donderdag 27 augustus begint om 20.00 uur het openingsconcert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. ‘s Middags komt de Shtandart aan. Dit schip komt te liggen in het Dokje van Perry en werd in de film Michiel de Ruyter gebruikt als vlaggenschip.
– Vrijdag 28 augustus vindt de Sail-in van Veere naar Vlissingen plaats. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten in het centrum en rondom de Dokhaven.
– Zaterdag 29 augustus zijn er de hele dag allerlei activiteiten in het centrum en rondom de Dokhaven. Daarnaast zijn er verschillende kinderactiviteiten in het centrum.
– Zondag 30 augustus vindt de Sail-Out plaats en zijn er ook de hele dag allerlei activiteiten in het centrum en rondom de Dokhaven.

Dokbrug gestremd
De Dokbrug gaat vanaf dinsdag 25 tot en met maandag 31 augustus (m.u.v zaterdag 29/8) regelmatig open voor schepen. Omwonenden kunnen het beste omrijden via het Bellamypark. (Maritiem Nieuws, en www.vlissingenmaritiem.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht