Informatie voor de watersporter

Volvo Ocean Race Game om Volvo XC60 van 50.000 euro trekt tot dusver het record aantal van 120.000 deelnemers

PERSBERICHT
 Wormerveer – De tweede editie van de Volvo Ocean Race Game breekt records. In minder dan 4 weken, hebben al meer dan 120.000 spelers zich aangemeld voor de Volvo Ocean Race Game 11-2012. 60.000 spelers hebben inmiddels de iPhone en Android versie van het spel gedownload. “We zijn blij dat zo veel mensen genieten van de Volvo Ocean Race Game. Het is geweldig om de competitie aan de ene kant en de sociale interactie aan de andere kant te zien “, aldus Marijn Harinck, CEO van UnitedGames. “Deze constante relatie tussen spelers en zelfs de echte teams is voor ons team ook echt een enorme drijfveer om het spel te ontwikkelen en te verbeteren en we kijken uit naar de volgende acht etappes”.
De game weerspiegelt de echte Volvo Ocean Race, spelers zeilen de wereld rond met dezelfde weer en wind omstandigheden als de echte teams. Beginnen is heel eenvoudig, je registreert je op de site en geeft je boot een naam. Na een korte tutorial waarin een en ander wordt uitgelegd ben je klaar om te zeilen. Om een kans te maken op een podiumplaats zal je de weersverwachting en je competitie moeten analyseren en de juiste tactische beslissingen maken! De Volvo Ocean Race Game is een perfecte mix van plezier en strategie voor een breed publiek.
De overall winnaar van de Volvo Ocean Race Game ontvangt een gloednieuwe Volvo XC60 Ocean Race Edition ter waarde van 50.145 euro, maar er zijn vele andere prijzen te winnen, zoals excursies naar Stop Overs en exclusieve IWC horloges. De tweede legrace naar Abu Dhabi begint aanstaande zondag, dus monster nu aan op de grootste zeilcommunity ter wereld en speel de Volvo Ocean Race Game 2011-2012!
Meer informatie www.volvooceanracegame.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht