Informatie voor de watersporter

Voor vervanging of nieuwe installatie nu betaalbare en koppelbare LED-verlichting bij Bootplus

bootplus_ledWEESP – BootPlus.nl heeft een volledig nieuwe lijn LED verlichting toegevoegd aan assortiment. Naast de wand- en plafond verlichting, vindt u hier ook LED Bars, LED Strips, (tiptoets-) dimmers, afstandsbedieningen, connectoren, adapters en bekabeling. Vele modellen zijn door middel van tussenstukken en hoekjes aan elkaar te koppelen.
De meeste types zijn voorzien van een IP65 (Spatwaterdicht) vermelding en werken zowel op 12 als 24 VDC.
LED biedt zoveel meer mogelijkheden in kleurkeuze en bediening. Aan / Uit zetten met uw smart Phone (Wi-Fi) behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er naast de tiptoets-dimmers, ook beweging- en lichtsensoren verkrijgbaar.
Wat te denken van de LED strips, welke met een speciale afstandsbediening alle kleuren kunnen aannemen, voor een sfeervolle verlichting in de kuip of kajuit.
En natuurlijk is het zaak de oude gloei- en halogeen lampen te vervangen met passende LED vervangingslampen. Dit bespaart veel energie aan boord. Een 35 Watt MR16 Halogeen kan bijvoorbeeld worden vervangen door een 3,2 Watt LED, die dezelfde hoeveelheid licht produceert.
Meer informatie www.bootplus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht