Informatie voor de watersporter

Vri-Jon bouwt spectaculair futuristisch halfglijdend 58 voets aluminium motorjacht

PERSBERICHT
vri-jon58Ossenzijl – Vri-Jon uit het Overijsselse Ossenzijl bouwt in opdracht van een Duitse klant een spectaculair futuristisch halfglijdend motorjacht; de Utopia 58.
Dit aluminium schip met een lengte van bijna 17.50 meter en 4,80 meter breed is een absolute blikvanger en valt met recht onder de noemer klein megajacht.
Bijzonder aspect hierbij is dat VriPack in samenwerking met Vri-Jon en de opdrachtgever een speciaal onderwaterschip heeft ontwikkeld dat garant staat voor sublieme vaareigenschappen.
VriPack uit Sneek is ook verantwoordelijk voor het design van de Utopia 58 en heeft veel aandacht besteedt aan comfort en styling.
De eigentijdse vormen, het panorama stuurhuis met getint glas rondom, een heerlijk ruim achterdek, vier slaapkamers efficiënt verdeeld over twee verdiepingen en twee aparte badkamers, maken dit schip uniek in zijn soort.
De techniek is zorgvuldig uitgekiend voor verblijf op binnenwater, kust of zee. Of het nou een Kanaaltripje is of lekker lang voor anker op de Middellandse Zee, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het schip wordt onder meer voorzien van twee Yanmar 480pk 6-cilinder motoren, diverse glasbridge navigatieschermen, climate control in elk vertrek en een hydraulisch zwemplatform voor de bijboot.
Vri-Jon laat met de bouw van dit schip duidelijk zien dat het ook “out-of-the-box” kan én durft te denken.
Dit schip is in alle opzichten vooruitstrevend en de werf hoopt er hoge ogen mee te gooien op de internationale markt.
Korte technische omschrijving Vri-Jon Utopia 58
Lengte: 17,43 mtr.
Breedte: 4,84 mtr.
Diepgang: ca. 1,16 mtr.
Bouwmateriaal: aluminium
Motorisering: 2 x Yanmar 480 Pk 6-cilinder
Topsnelheid: 19 knopen
Brandstoftank: 2500 ltr.
Watertank: 2 x 515 ltr.
Prijs op aanvraag
Meer informatie www.vri-jon.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht