Informatie voor de watersporter

Vriendelijk geprijsde 'track & trace' systemen van Tracemaster als beveiliging tegen diefstal in de watersport

PERSBERICHT
Hengelo – In 2011 werd diefstal van 1225 boten en 1924 buitenboordmotoren geregistreerd. Slechts een klein aantal hiervan werd teruggevonden. Tracemaster introduceert een betaalbaar vaartuig volgsysteem voor de watersport. Hiermee is het mogelijk om het vaartuig 24 uur per dag op te sporen en terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar.
Het systeem bestaat uit een compacte kunststof behuizing met daarin een gps/gsm zender. Het systeem kenmerkt zich door heldere kosten vooraf, simpele bediening vanaf telefoon, pc en tablet en de eenvoudige installatie. In het geval van diefstal logt men in op de persoonlijke beveiligde website en is het mogelijk om de locatie van het vaartuig op te vragen. Dit wordt weergegeven op een heldere Google kaart. De coördinaten van het object zijn eenvoudig door te geven aan de waterpolitie.
Tracemaster betaalbare track & trace systemen zijn geschikt voor diverse voertuigen zoals boten, auto’s, scooters, werkmateriaal en personen. Al vanaf € 279,95 heeft u een compleet systeem inclusief data kosten. Montage en bediening is zeer eenvoudig. Verkrijgbaar bij de watersportzaak en online.
Meer informatie www.tracemaster.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht