Informatie voor de watersporter

Vrolijk Watersport presenteert nieuwe super consumentvriendelijke site en viert dit met gratis HISWA-kaarten

PERSBERICHT
Scheveningen, Uitgeest – Vrolijk Watersport heeft een volledig nieuwe website gelanceerd. Deze webwinkel is naast de ‘stenen winkels’ in Scheveningen en Uitgeest nu echt de volwaardige ‘derde winkel’ van Vrolijk Watersport geworden.
Voor het ontwerp van de nieuwe website is gekozen voor rust, veel informatie en een webshop met steeds meer artikelen. Die laatste kunnen veilig betaald worden met Ideal.  Hoe een nieuwe website ‘uitpakt’  blijft echter altijd maar afwachten. Maar inderdaad is de nieuwe webwinkel ook in de praktijk super-overzichtelijk geworden!
Een belangrijk onderdeel is de rubriek ‘Vraag en Antwoord’. Hierin vindt u antwoorden op vragen over producten van bijvoorbeeld vlaggen (“Hoe groot moet mijn vlag zijn?”) tot antifouling (“Wat is het verschil tussen harde en zachte antifouling?”). Staat uw vraag er niet bij, dan is er een heel team paraat om uw vraag toch snel te beantwoorden.
Ook zijn alle correcties op de Imray kaarten en boeken, waarvan Vrolijk importeur is, nu eenvoudig te downloaden.
De introductie van de site vindt bepaald niet in stilte plaats. Wie nu een bestelling in de nieuwe webshop doet, ontvangt tijdelijk een gratis Hiswa-entreekaart! Wie ook nog naar Boot Holland wil, koopt z’n kaart via de Vrolijk-site met een forse korting voor 10,00 euro!
Meer informatie www.vrolijk.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht