Informatie voor de watersporter

Vyva Fabrics presenteert drie nieuwe luxe outdoor collecties stoffen met reliëf-design

PERSBERICHT
vyvafabricsLijnden – Vyva Fabrics presenteert de nieuwe collectie badstof Sunbrella Terry. De combinatie van structuur, stretch en soepelheid geven de stof een luxueus gevoel. De kwaliteit is extreem duurzaam en door zijn elasticiteit zeer gemakkelijk te verwerken, hierdoor uitermate geschikt als hoes.
Ensõ en Wave zijn een lijn van opvallend vormgegeven stoffen voor buitengebruik met een driedimensionaal patroon voor een dynamische look en een weelderig gevoel.
Ensõ is een collectie met reliëf, gebaseerd op elementen uit de Japanse cultuur. De stof is verkrijgbaar in tien rustige kleuren, waarbij het subtiele palet en het elegante patroon een nieuwe dimensie toevoegen aan de uiteenlopende collectie voor buitengebruik. Ook Wave is een collectie met reliëf, een sculpturaal patroon met de inspiratie en het uiterlijk van een golf.
De stof is verkrijgbaar in zes verschillende aardekleuren, variërend van parelwit tot gemberbruin. Door het stijlvolle reliëfdesign, het ambachtelijke vakmanschap en de geavanceerde weeftechnologie zijn de stylingmogelijkheden met Ensõ en Wave eindeloos.
De stoffen zijn waterafstotend, vlekwerend, lichtbestendig en geschikt voor de wasmachine – de perfecte stofkeuze voor ontspannen gezelligheid en relaxed wonen aan boord, waar ook ter wereld.
Meer informatie www.vyvafabrics.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht