windverwachting

Vyva Fabrics presenteert nieuwe Sunbrella-kleuren en 'Marine Cushions Collectie' op HISWA te Water

PERSBERICHT
vyvafabrics_sunbrella_2014Lijnden – De nieuwe collectie Sunbrella Marine stoffen bestaat uit 48 kleuren, grijpt terug naar maritieme strepen en weeft een nieuw design voor de aankleding van zeilboten en jachten. Naast oranje, zorgen verschillende blauwe tinten voor een nieuwe uitstraling. In een subtiele combinatie met grijs sluiten ze mooi aan bij de trends in haute couture.
Door zich te laten inspireren door de interieurdecoratie en luxe sector, zorgt de collectie voor een ware omwenteling in de traditionele gedragingen van het nautisch textiel. Met zijn gedurfd design karakteriseert deze collectie van Sunbrella® Marine zich met denim, chique moderne jacquards en typisch nautische strepen. De stoffencollectie met 11 gamma’s is niet alleen de grootste op de markt, maar ze staat ook technisch en qua design aan de top.
Met zijn 50 referenties unis, strepen en jacquards biedt het oneindige combinatiemogelijkheden met alle andere gamma’s van Sunbrella.
De collectie kiest gedurfd voor violette en blauwgrijze tinten. Deze verrijken samen met geometrische jacquards de leefruimtes van jachten en zeilboten. De motieven en kleuren maken het mogelijk aan boord een sfeer te creëren die klassiek, design, chic of verfijnd is.
Het gamma stoffen voor kussens van Sunbrella is speciaal ontwikkeld voor de binnen- en buitenaankleding van boten, en voor alle decoratieve toepassingen in motor- of zeilboten.
De nieuwe collectie stoffen is van 2 tm 7 september 2014 te bekijken op de HISWA te Water, stand T.21.
Meer informatie www.vyvafabrics.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X