Informatie voor de watersporter

WAECO viert 40-jarig bestaan met talloze voordelige acties voor de consument

PERSBERICHT
40_ jaar_WAECO_NLEtten-Leur – Ongekende aanbiedingen voor bestaande en nieuwe klanten. Zo viert WAECO – onderdeel van de Dometic GROUP – de komende twaalf maanden het veertigjarig bestaan. WAECO staat sinds 1974 synoniem voor mobiele koeling. Daarnaast produceert het bedrijf tal van andere comfort- en veiligheidsproducten. Alle jubileumacties – aanbiedingen en evenementen – zijn te vinden op de Dometic WAECO site
De producten van WAECO voelen zich thuis op het water, op het land en in de auto. Het assortiment van WAECO omvat compressor-, absorptie- en thermo-elektrische koelers, mobiele koelkasten en koelunits. Zowel voor eerste montage als voor het after market segment levert WAECO verder airco’s voor auto’s, mobiele elektronicasystemen en diverse andere automotive accessoires.
Uitgangspunten bij het ontwikkelen van onder meer minikoelkasten, camera-monitorsystemen en aircoservicestations voor garages zijn het bieden van kwaliteit en toegevoegde waarde. Andere steekwoorden zijn ongekend vakantieplezier, veiligheid, comfort en gemak. Geen wonder dus dat WAECO in de afgelopen veertig jaar een ijzersterke naam heeft opgebouwd bij de consument en bij de fabrikanten van auto’s, trucks, caravans, kampeerauto’s, jachten en speciale voertuigen.
Meer informatie www.dometic-waeco.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht