Informatie voor de watersporter

'Wat zeilt daar?' is een boek over de kenmerken inclusief de zeiltekens van 50 zeilboten in de erkende eenheidsklassen

PERSBERICHT
watzeiltdaarHaarlem – Nederland is een watersportland. Op de talrijke meren, plassen, rivieren en kustwateren kom je ogen tekort bij het kijken naar de verschillende typen jachten, waaronder kajuitzeiljachten, open zeilboten, rond- en platbodems.
Met deze gids in de hand is het een sport om alle typen boten op het water snel te herkennen. Van vijftig boten beschrijft Marjolein Brandt de kenmerken en wetenswaardigheden, aangevuld met kleurrijke foto’s. Henk Plaatje tekent bij elke boot het zeilteken en het bijbehorende zeilplan.
Wat zeilt daar? bevat de door het Watersportverbond erkende open eenheidsklassen. Het boek is ingedeeld naar nationale, internationale en Olympische klasse. Voor de samenstelling kon Marjolein Brandt rekenen op de medewerking van het Watersportverbond en alle klassenorganisaties.
Extra: bestel nu ook de poster van een selectie van de meest voorkomende nationale en internationale open eenheidsklassen.
Wat zeilt daar?, Marjolein Brandt / Illustraties: Henk Plaatje, ISBN 9789064105753, paperback, 120 blz., NUR 484, 13,5 x 21 cm, Prijs € 14,95
Meer informatie www.hollandia-boeken.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht