Waterfront Jachtcharter start CWO zeilschool en vaarschool voor schippers van motorboten op Grevelingenmeer

PERSBERICHT
Ouddorp (Zeeland) – Waterfront Jachtcharter start vanaf dit seizoen met een vaarschool. Volwassenen die graag willen leren zeilen of met een motorboot willen leren varen kunnen vanaf nu ook in Marina Port Zélande te Ouddorp terecht. De centrale ligging tussen diverse eilandjes en de nabijheid van verscheidene plaatsen maken van deze locatie een ideale uitvalsbasis voor leerzame tochten. Alle facetten van het varen en het aanleggen en afvaren kunnen hier optimaal worden geoefend.
Sinds vijf jaar verzorgt Waterfront Jachtcharter onvergetelijke vaarvakanties. Er werden al opfris cursussen gegeven aan de eigen huurders van de kajuitzeiljachten en motorboten. Nu wordt ook de mogelijkheid geboden aan beginners om een volledige vaaropleiding te volgen. Hierdoor wordt het voor minder ervaren bemanningen ook mogelijk om een vaarvakantie te boeken. U kunt nu uw vakantie combineren met het verbeteren van uw vaarcapaciteiten.
De cursussen worden gegeven op basis van de beproefde opzet van de CWO. Dit is de overkoepelende organisatie die de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland waarborgt en zichtbaar maakt voor de watersporters. U krijgt bij Waterfront instructie van een CWO gediplomeerd instructeur. U ontvangt na het succesvol afronden van de cursus een erkend diploma.
Naast de complete vaaropleiding is het ook mogelijk om een specifieke modules te volgen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld havenmanoeuvres, voorbereiding op de Middellandse Zee of het optimaal trimmen van de zeilen.
Wilt u eerst nader kennismaken, boek dan een proefles. U gaat dan het water op en de instructeur speelt in op uw wensen. Na een blok van 2 uur krijgt u een op maat gesneden opleidingsadvies.
Kijk voor meer informatie en tarieven op www.jachtcharter.com