Waterfront Jachtcharter verlaat Port Zélande en verhuist in februari 2014 naar Delta Marina in Kortgene

PERSBERICHT
Ouddorp, Kortgene – Waterfront Jachtcharter verhuist in februari 2014, na negen jaar gevestigd te zijn geweest in Marina Port Zélande, naar Delta Marina in Kortgene aan het Veerse Meer. Aan de Veerdam 5 zal een bestaand gebouw volledig worden omgebouwd en uitgebreid tot het nieuwe kantoor van Waterfront Jachtcharter.
Waterfront Jachtcharter profileert zich als een vooraanstaand jachtcharterbedrijf dat zowel luxe zeil- en motorjachten als sloepen verhuurt aan klanten uit heel Europa en daar buiten. Men verhuurt voornamelijk schepen van eigenaren met een “Buy & Charter” concept.
De verhuizing naar Delta Marina Kortgene is een bewuste keuze en past perfect in de bedrijfsstrategie om nog meer kwaliteit aan de klant te kunnen bieden. De populaire bezoekhavens van de klanten zoals Zierikzee, Veere, Middelburg en Goes zijn nu nog beter te bereiken vanuit Kortgene.
Delta Marina Kortgene behoort als lid van de zgn. Seven Sisters tot de beste jachthavens van Zeeland en is goed bereikbaar voor klanten uit Nederland, België en Duitsland. Delta Marina is rustig gelegen tussen het groen en is populair onder gezinnen. Deze prachtige jachthaven wordt dan ook gezien als een echte familiehaven met een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid, veiligheid, hygiëne en het milieu. Zo is Delta Marina lid van de Blauwe Vlag; een internationaal herkennings- en kwaliteitssymbool voor goede jachthavens en wordt jaarlijks toegekend.
De haven is voorzien van alle faciliteiten die de watersporter anno 2014 verlangt: Gratis Wifi, modern ingerichte sanitair gelegenheden, gratis douches, goed gesorteerde watersportwinkel, service center, kraan tot 16 ton, 2 restaurants, tijdens kantooruren geopend onbemand tankstation (met bankpas en creditcard), ruime gratis parking, diverse voorzieningen voor kinderen (speeltuin en kinderboerderij), en het dorp Kortgene op loopafstand.
Naast de verhuur van jachten biedt Waterfront Jachtcharter ook officiële CWO vaartrainingen voor motor- en zeiljachten aan. Aan boord van een gehuurd of eigen jacht krijgt men van ervaren instructeurs de juiste vaartechnieken uitgelegd en aangeleerd.
Tevens organiseert Waterfront Jachtcharter complete arrangementen op maat voor bedrijven en groepen. Waterfront Jachtcharter beschikt over een grote vloot luxe zeiljachten en motorjachten voor groepen tot 50 personen om een onvergetelijke dag op het water te maken.
Meer informatie www.jachtcharter.com en www.deltamarina.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X